Barneklær

Barneklær

Barneklær

Eike økologiske bygges plagg for plagg og farge for farge. Jeg designer ikke etter sesong, men med et ønske om å skape varige produkter. Alt fungere sammen fordi det kommer fra naturen.

Alle plagg er designet for å vokse i, og ment å følge barnet minst to år før det går videre i arverekken. Med HAVRE-buksen kan man også fjerne elastikken nederst på bena, slik at den blir sommerbukse og kan holde følge enda noen år.

Hovedmaterialet er hamp. Det er et slitesterkt materiale som blir mykere ved bruk og vask. På grunn av de hule fibrene isolerer hampen mot kulde slik som ull, og puster i varmen. Det absorberer godt og har antibakterielle egenskaper, perfekt for barneklær.

Jeg håper at alle Eike-klær får lov til å være med ut og leke, og at når fargene lysner med tiden så er det historien om lek i skog og på svaberg som skrives.

Ta vare

Alle plagg fra Eike økologiske er tilvirket for hånd og farget med planter og/eller matavfall. Fordi alt er håndfarget vil det alltid være nyanseforskjeller på plaggene. Alle plagg er unike. Sørg for et langt og fargerikt liv for plagget ditt ved å følge disse anbefalingene:

// Vask for hånd eller i maskin på ullprogram, på vrangen.

// Bruk en mild pH-nøytral såpe. Noen naturfarger er pH-sensitive.

// Unngå tøymykner og flekkfjerner.

// Ikke heng til tørk i direkte sollys og oppbevar mørkt.

// Naturlige farger vil lysne med tiden. Bruk plagget ditt ofte, elsk det og la det fortelle din historie.